Pokličite 031 209 143
100% odkrit nakup
Vsi kombiji so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Kaj so odkrito povedali drugi o narocikombi.si in o nas?

 • "Pri nakupu mi je bilo najboljše, da so bile informacije transparentne in vedno hitro na voljo ko sem jih potreboval. Prav tako dodatne storitve: čisčenje vozila in nadomestno vozilo."

  Klemen Trobec iz Ljubljane
  Klemen Trobec iz Ljubljane
 • "Celoten postopek nakupa vozila je bil zelo enostaven, hiter in neboleč. Temu se reče celostna storitev. Priporočam!"

  Jaka Babnik, Urbani d.o.o.
  Jaka Babnik, Urbani d.o.o.
 • Nakup je potekal gladko, avtomobili iz ponudbe so imeli sledljivo poreklo, bili so redno servisirani na pooblaščenih servisih in vse informacije, ki sva jih dobila pred nakupom so bile resnične in nakup vozila je potekal kot je bilo opisano ob najinem povpraševanju. Niti naju ni motilo, da vozila pred nakupom nisva videla v živo, saj sva skupaj s ponudbo za nakup prejela tudi detajlno fotografirano vozilo (zunaj in znotraj), kar pomeni da je bila dokumentirana in opisana vsaka najmanjša praska. V živo avto zgleda čudovit, ohranjen kot nov, pa čeprav je letnik 2013. Z veseljem jih priporočam vsakomur, ki kupuje novo vozilo.

  Petra Treven iz Ljubljane
  Petra Treven iz Ljubljane
 • Imeli smo zelo specifično željo. Podaljšan kombi (L2), s 5 sedeži, ki je še vedno klasificiran kot tovorno vozilo. Pri narocikombi.si so celoten postopek nakupa vozila zelo olajšali. Kombi so našli, pred nakupom poslali podrobno poslikano vozilo, po odločitvi za nakup pa poskrbeli za vse, da je bilo vozilo pripravljeno na registracijo v Sloveniji. Prihranjen stres, čas in denar.

  Simon Hanov, EHS d.o.o.
  Simon Hanov, EHS d.o.o.
 • Pri narocikombi.si mi je bila všeč iskrenost in prijaznost tako kot se zagre. Všeč mi je bilo tudi, da ste se zavzeli za pomoč in popust pri zavarovanju.

  Marta Jakoplič
0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin