Pokličite 031 209 143
100% odkrit nakup
Vsi kombiji so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

Najbolj odkrita vprašanja in odgovori o naročilu kombija iz tujine

Je možno kupiti tudi nov kombi?

Da, pri nas lahko naročite nov tovorni avto katerekoli znamke, iz Slovenije ali tujine. Zakaj bi kupovali nov kombi iz tujine? Ste že slišali za govorice, da so izdelki za naš trg drugačni, kot npr. za Nemški?

Kako je s plačilom kombija?

20 % ciljne cene se nakaže takoj, ob podpisu pogodbe, pred pričetkom iskanja kombija. Če kombija ne najdemo, ali ne najdemo ustreznega, vam denar vrnemo! Preostanek denarja pa je potrebno nakazati v 5 delovnih dneh od dneva, ko vam potrdimo, da smo vaš željeni kombi kupili. Takrat se lahko odločite za financiranje (kredit/leasing) ali pa preostanek denarja nakažete sami.

Kako je z garancijo kombija ?

Vsi kombiji na zalogi imajo vključeno 12 mesečno jamstvo, pri kombijih po naročilu pa ponujamo ugodna doplačila za 12 in 24 mesečna jamstva kombijev. To so jamstva, ki niso vezana na servisiranje na pooblaščenih servisih, hkrati pa ponujajo veliko kritja.

Je zavarovanje možno vzeti na obroke?

Seveda, za zavarovanje kombija je možno vzeti od 1-12 obrokov, položnice ali trajnik.

Uredite tudi zavarovanje kombija?

Tako je, v ekipi narocikombi.si imamo sodelavce, ki delujejo na trgu zavarovanj že več kot 15 let, sodelujemo pa tudi z vsemi slovenskimi zavarovalnicami, tako da zagotavljamo, da vam bomo denar privarčevali tudi tu! In poskrbeli, da bo vaš novi ali rablčjeni kombi zavarovan tako kot treba!

Moram kombi plačati naenkrat, ali lahko na obroke ?

Kombi lahko plačate naenkrat, lahko na obroke, preko leasinga ali kredita, katerega vam uredimo mi. Imamo pogodbo z več bankami oz. leasing hišami, tako da poskrbimo za najboljšo ponudbo za vas!

Kaj, če kombi ne ustreza cenilnemu zapisniku ?

Če bi se to slučajno zgodilo, skupaj z vami uveljavljamo reklamacijo pri avtohiši, kjer je bil kombi kupljen. Naredili bomo vse, da bi uveljavili vaš zahtevek ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za nastalo situacijo. Če pa je odstopanje rezultat poškodbe med transportom, uveljavljamo zahtevek pri zavarovalnici.

Kako vem, da je kombi v dobrem stanju, brez da bi ga osebno pregledal ?

Vse kombije, ki jih ponujamo so pregledali usposobljeni  strokovnjaki, uradni cenilci. Na vpogled dobite cenilni zapisnik, podrobne slike poškodb iz katerih je razviden obseg poškodb in pa morebitna ocena popravila. Skratka, avto je pregledal usposobljen strokovnjak, vi pa ste o rezultatu pregleda obveščeni pred nakupom.

Kako veste, da kombiji nimajo prevrtenih kilometrov ?

Tega nikoli prav zares ne moremo vedeti. Lahko pa naredimo vse, da do tega ne bi prišlo. Zahtevamo izpiske servisnih zgodovin, vpise v servisnih knjižicah, kjer je le mogoče podatke preverimo tudi sami, navsezadnje pa kupujemo od preverjenih, večjih avtohiš v Evropi, ki si ne morejo privoščiti, da bi prodajalo kombije s prevaro. Kupuje se tudi iz držav, kjer je zakonodaja za manipuliranje s kilometrino kombija dosti strožja, kot pri nas (dosti večje finančne + zaporne kazni za kršitelje). Tako da naredimo največ, kar je mogoče, da se kupi kombi, ki je preverjen in kateremu lahko zaupate.

Moram sam poskrbeti za plačilo davkov in urejanje homologacije?

Ne, za vas to poskrbimo mi. Vaša naloga je samo potrditi kombi, ki vam je všeč, nato prevzamemo mi.

Kaj vse moram še plačati naknadno, na napisano ceno?

Napisana cena bo vedno cena kombija do registracije v Sloveniji. Cena bo vsebovala prevoz, plačilo davka na motorna vozila, urejanje homologacije, našo provizijo ter davek na dodano vrednost. Po tem za vas ni več nobenega stroška, razen dodatne storitve za urejanje kombija (poliranje, globinsko čiščenje, nakup pnevmatik, podaljšanje garancije, temnenje stekel itd.)

V katerih državah mi boste iskali kombi, ki ga želim?

Največ kombijev za naše kupce trenutno najdemo v Nemčiji. Nemci so namreč znani po tem, da dobro skrbijo za kombije. Njihovi kombiji imajo običajno več opreme in njihova zgodovina je jasna. Veliko naročamo kombije tudi iz Belgije in Francije, seveda odvisno od modela, ki ga iščemo in opreme. Pri iskanju kombija nimamo ovir, zato vam ga lahko najdemo tudi v drugih državah. Kombije kupujemo le od preverjenih avtomobilskih hiš in s pomočjo strokovnjakov.

Kje si lahko ogledam kombije, ki so na voljo za naročilo?

Lahko si jih ogledate sami na tujih spletnih oglasnikih, kot je mobile.de in nam pošljete primer – če je od preverjene avto hiše, lahko naročite tega. Večinoma pa vam mi pošiljamo ponudbe kombijev, ki ustrezajo vašim kriterijem, saj imamo za vas na voljo kombije, ki (še) niso ponujeni na trgu za posameznike. Ti avti imajo boljše nabavne pogoje, vam pa se ni potrebno ukvarjat z iskanjem kombija.

Ali imajo vozila izkazan DDV?

Da, razen v posebnih primerih – na to vas opozorimo.

Dobavljate tudi osebna vozila, predelana v tovorna vozila (z oznako N1) ?

Da. Za to lahko poskrbimo pri vozilih večih znamk (VW, Škoda, Renault, Citroen, Peugeout, Fiat..)

Je možno dobiti tovorna vozila z nadgradnjo tovornega vozila?

Da, v tujini so take nadgradnje zelo pogoste, zato jih lahko za vas dobimo po zelo ugodnih cenah. Lahko pa tudi poskrbimo za nadgradnjo po meri.

19 Fiat Doblo 1.3 Mjet.

1-2 dni: 37 € + DDV/dan
14-30 dni: 21 € +DDV/dan
30 dni+: 19 € + DDV/dan
3 mesece+: 499 €/mesec (16,09 €/dan)

0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin