Pokličite 031 209 143
100% odkrit nakup
Vsi kombiji so preverjeni pri nemških in drugih tujih prodajalcih ter imajo natančne opise, zgodovino servisov in detajlne fotografije.

3 strahovi, ki spremljajo nakup kombija

 v nasveti

Kaj vas skrbi pri nakupu rabljenega kombija za vašo dejavnost? Preverite kateri so najpogostejši strahovi s katerimi se srečujejo kupci rabljenih kombijev.

Nakup kombija je stresen, ko se lotevate nove dejavnosti ali širite obstoječo. V igri je običajno velik znesek, ki ga je potrebno vračunati v strošek. Zato se pojavlja veliko strahov pri nakupu kombijev. Pod kombije štejemo vse dostavnike, kombinirana vozila, manjša tovorna vozila, avtomobile namenjene za tovor in podobno. Predvsem so ti strahovi še veliko večji pri nakupu rabljenega kombija.

STRAH, DA BOSTE KUPILI “MAČKA V ŽAKLJU”

Vsak od nas ima strah, ko kupuje rabljeno vozilo. Ta strah je še večji pri vozilih, ki so namenjena opravljanju dejavnosti. Velja namreč prepričanje, da so takšna vozila slabše vzdrževana in ohranjebna kot osebna in da bomo za vloženi denar dobili vozilo v zelo slabem stanju. Veljati bi moralo ravno obratno, saj naj bi podjetniki in podjetja, ki so lastniki tovornih vozil za dejavnost, redno vzdrževali svoja vozila.

STRAH PRED PROBLEMI KOMBIJA V (BLIŽNJI) PRIHODNOSTI

Strah o nakupu kombija je zelo oseben. Vse prevečkat slišimo tudi zgodbe o tem, kako se je kombi hitro pokvaril. Brezhibnega kombija ni možno kupiti. Je pa zelo pomembno od katerega podjetja kombi kupujete. Prav tako je pomembno, da veste kje se skrivajo dodatni stroški za vas in kakšno garancijo lahko uveljavljate v primeru težav.

STRAH, DA NE BOSTE MOGLI NAJTI TAKŠNEGA KOT SI GA ŽELITE

Tretji strah je ta, da ne boste mogli najti kombija, ki ustreza vaši dejavnosti. Prodajalci kombijev so pogosto neprilagodljivi željam in potrebam kupcev. Največkrat jih niti ne zanima za kakšno dejavnost kombi potrebujete. To je logično, saj imajo kombije na zalogi in bi jih radi le prodali. Zaloga danes veliko stane. Torej so pod pritiskom, da prodajo zalogo. V tem primeru vam bodo raje ponudili kombi iz zaloge in vas prepričali, da je dobra izbira za vas.

Spremljajte nasvete o izbiri in nakupu kombijev, če razmišljate o nakupu novega ali rabljenega kombija.

Lep dan želim!

Zadnje objave
5 Shares
Tweet
Share5
Share
Pin